Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Den Juridiske Brevkasse (1)

I ”Den Juridiske Brevkasse” svares der på juridiske spørgsmål indsendt af seerne. Vært og jurist Isse Sandorf Jacobsen bringer forskellige juridiske eksperter med i studiet, som hjælper med at svare på spørgsmål inden for netop deres ekspertiseområde.

Programmet er dog ikke et program af jurister til jurister - det er derimod henvendt til dem, som faktisk har brug for hjælp i deres situation. Derfor bliver der ikke slynget en masse paragraffer ud, som kun jurister forstår, men derimod brugt grafik og cases til at forklare de forskellige problemstillinger.

I denne udgave af Den Juridiske Brevkasse er juridisk ekspert Camilla Kirk inviteret i studiet for at hjælpe med at svare på spørgsmål indenfor det familie- og arveretlige område. Et af de spørgsmål, som bliver behandlet denne gang er: "Kan det virkelig passe, at jeg slet ikke kan få andel i husets værdi, når jeg også har boet i huset i så mange år og har passet vores børn?

En seer har også skrevet og spurgt, om samlevere automatisk arver hinanden, og hvad der er smart at gøre, når man har fælles børn, men ikke er gift. Herefter bliver de arveretlige forskelle mellem ægtefæller og ugifte samlevere behandlet.


Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.