Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

Jesper Møller er advokat og formand for DBU – Dansk Boldspil-Union. Han taler med Per Lyngby om udfordringerne i dansk og international fodbold: ligestilling, homofobi, racisme, korruption, menneskerettigheder og for eller imod VM i fodbold i Qatar.
Der er i dag omkring 1,5 millioner danskere over 60 år, og de forventes at tage stilling til deres valg af boligform resten af livet inden for de kommende år.
Så er de 2 rejsekammerater Villum & Schmidt endnu engang på farten.
I denne udgave af ”Bagtanken” handler det især om fænomenet det nationale, og om hvordan der gennem historien er blevet set på begrebet fra såvel højre- som venstrefløjen.
”Og så er det godt for potensen, Morten", siger Ida Auken flere gange til Morten Messerschmidt i denne første udgave af dk4s nye programrække ”Klimatosserne”, der har de to folketingsmedlemmer Ida Auken og Morten Messerschmidt som værter.
Så er de 2 rejsekammerater Villum & Schmidt endnu engang på farten. Denne gang går turen til Amerika, hvor de følger i Elvis’ fodspor.
I sin studietid var han SF'er. Sidenhen har han markeret sig som en markant kritiker af venstrefløjen og ikke mindst af den venstreorienterede journalistik.
I 2015 overtog norske Hans Henriksen stafetten fra Morten Kirkskov som teaterdirektør for Aalborg Teater. Hans Henriksen har i mange år været leder af instruktøruddannelsen ved Kunsthøjskolen i Oslo og været en flittigt brugt instruktør i både Danmark, Norge og Rusland.
I denne udgave svarer eksperterne bl.a. på spørgsmål om børnebidrag, gældssanering og hævd.
Bag Charlottenborg ligger en lille rest af det, der engang var en stor park.
Side 1 ud af 380

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.